• // - 13:20
  • - تعداد بازدید: 461
  • - تعداد بازدیدکننده: 54
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به گزارش روابط عمومی بیمارستان توانبخشی رفیده

ارزیابی کلی بیمار 7 خرداد

دومین گراند راند در سال 1399 در بخش جراحی در مورخ 99/4/7 برگزارگردید.

   دومین گراند راند در سال 1399 در بخش جراحی در مورخ 99/4/7 برگزارگردید. در این جلسه دکتر هاشم شمشادی معاون آموزشی، دکتر حسین اخوان زنجانی معاون درمان، دکتر مجید اخوان حجازی متخصص طب فیزیکی و توانبخشی و رئیس بخش ضایعات نخاعی، دکتر مرتضی فرازی رئیس بخش گفتاردرمانی، دکتر نازیلا اکبرفهیمی رئیس بخش کاردرمانی، دکتر ژاله زندیه متخصص طب سالمندی، دکتر شیما شکیبا دکترای روانشناسی بالینی، دکتر شمعانه محمدی دکترای پرستاری، دکتر لیلا استادهاشمی دکترای مددکاری اجتماعی، مریم ده بزرگی مترون، پروین عصمتی سوپروایزر آموزشی و ژوانا صلواتی سرپرستار بخش جراحی، حضورداشتند.


بیمار م.ص 18 ساله که در مورخ 99/3/12 جهت توانبخشی زخم بستر و توانبخشی جسمی ، حرکتی در اثر SCI در بیمارستان رفیده بستری شدند.


ابتدا بیمار به طور مفصل توسط سرپرستار بخش معرفی شد، بیمار بعد از ضایعه نخاعی، از ناحیه L1 دچار زخم بستر وسیع در ناحیه ایسکیال راست از نوع گرید IV به طول 7.30 و عمق 9 شده و استئومیلیت، از 5 ماه پیش از زخم بستر بیمار کشت برداشته شده، و Ecolit و Staphylococcus+Enteroccus و برای بیمار، آنتی بیوتیک وسیع الطیف شروع گردیده و همراه دریافت آنتی بیوتیک و کنترل ترشحات زخم، توسط دکتر وفائی در اتاق عمل، محل زخم بیمار Flap شده است، که در حال حاضر به فلپ جواب داده است.


کاردرمانی : در بدو ورود Scim : 98 و Fim : 88 ، فعلاً شرایط بدی ندارد، با توجه به سطح ضایعه؛ جای پیشرفت دارد.


فیزیوتراپی : ارزیابی شده


روانشناسی : بیمار شخصیت Border line می باشد و poor Prognosis هم هست، بنا بر این کار کردن با وی سخت است، در روابط بین فردی مشکل دارد و برخوردهایش هیجانی می باشد، بیمار Suicide داشته است و ممکن است به خود و دیگران آسیب برساند، و به شدت با تغییرات رفتاری، مادر و خانوده را مدیریت می کند و نیاز به خانوده درمانی دارند و مشاوره روانپزشکی توسط دکتر هومان صفوی انجام شده، و در حال حاضر دارو می گیرد. 


مددکاری : در مصاحبه مددکاری هم متوجه مشکلات خانوادگی شدند، ازدواج ناموفق داشته است و نیز مشکل عملکردی دارد که در این مورد هم مددکاری راهکار ارائه داده است.


پرستاری : با توجه به این که بیمار چند بار خودکشی ناموفق داشته است. بیمار غیر محسوس کنترل می شود، و با توجه به SCI بودن بیمار آموزش های لازم در مورد سقوط داده شد، در مورد استفاده از داروها و عوارض آن، مراقبت از فلپ و انجام پانسمان نیز آموزش های لازم به بیمار داده شد.


متخصص طب فیزیکی و توانبخشی : دکتر مجید اخوان حجازی متخصص طب فیزیکی و توانبخشی توصیه کردند با وجود زخم بستر توانبخشی انجام شود.


پزشک معالج : دکتر حسین اخوان زنجانی متخصص عفونی در مورد زخم بستر ایجاد شده و درمان آنتی بیوتیکی و این که چه زمانی زخم بیمار باید فلپ شود، صحبت کردند.


معاون آموزشی : دکتر هاشم شمشادی جمع بندی های لازم را انجام دادند و در نهایت از تیم توانبخشی تشکر کردند.



انتهای خبر / تهیه خبر و عکس : ف.شفیعی


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 16918
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: