• // - 14:09
  • - تعداد بازدید: 578
  • - تعداد بازدیدکننده: 64
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
به گزارش روابط عمومی بیمارستان توانبخشی رفیده

کلاس آموزشی movement Desensitization Reprocessing (EMDR) حساسیت زدایی و پردازش مجدد با حرکت متناوب چشم

چهارشنبه مورخ 97/12/22 کلاس آموزشی movement Desensitization Reprocessing (EMDR) حساسیت زدایی و پردازش مجدد با حرکت متناوب چشم توسط خانم مریم پوررضا کارشناس ارشد روانشناسی بالینی و دانشجوی دکترا در تالار سخن بیمارستان توانبخشی رفیده با هماهنگی سوپروایزر آموزشی پروین عصمتی برای کلیه پرسنل برگزار گردید.


کلاس آموزشی movement Desensitization Reprocessing (EMDR) حساسیت زدایی و پردازش مجدد با حرکت متناوب چشم


امروز چهارشنبه مورخ 97/12/22 کلاس آموزشی movement Desensitization Reprocessing (EMDR) حساسیت زدایی و پردازش مجدد با حرکت متناوب چشم توسط خانم مریم پوررضا کارشناس ارشد روانشناسی بالینی  و دانشجوی دکترا در تالار سخن بیمارستان توانبخشی رفیده با هماهنگی سوپروایزر آموزشی پروین عصمتی برای کلیه پرسنل  برگزار گردید.


حساسیت زدایی و پردازش مجدد با حرکت متناوب چشم یکی از روش های رواندرمانی است که بر اساسا پردازش اطلاعات و حساسیت زدایی در زمینه های مختلف سایکوپاتولوژی از جمله اضطراب مزمن، ترس، عصبانیت، افسردگی، اختلالات خواب و عمدتاً PTSD در اختلال استرس پس از سانحه کاربرد دارد.


این روش درمانی 8 مرحله دارد و بر اساس پروتکل درمانی که مبدع آن یعنی خانم دکتر فرانسیس شاپیرو و رواندرمانگر آمریکایی در سال 1989 مطرح کرده است انجام می شود.



انتهای خبر / تهیه خبر : ف.شفیعی


 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 13959
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: