به گزارش روابط عمومی بیمارستان توانبخشی رفیده
ارزیابی کلی بیمار در بخش نورولوژی
شنبه مورخ 98/10/29 ارزیابی کلی بیمار، توسط تیم توانبخشی، برگزار گردید.
شنبه مورخ 98/10/28 ارزیابی کلی بیمار، توسط تیم توانبخشی، برگزار گردید.
بیمار غ.ع 61 ساله که به دنبال سقوط از پله دچار آسیب نخاعی گردنی و سر می شود، به بیمارستان دماومند منتقل می شود و بعد از بخیه در ناحیه سر، یک شب تحت نظر می ماند و صبح همان روز متوجه می شود که اندام تحتانی حس ندارد، توسط دکتر صابری عمل می شود، بعد از عمل حس برمی گردد، ولی بیمار همچنان حرکت نداشته است. بیمار مرخص می شود و در منزل دچار زخم کوچک بستر شده؛ که با پانسمان عسل رو به بهبودی می گذارد، ولی متاسفانه در منزل همچنین دچار آمبولی ریه می شود و بعد از cpr ، در دو بیمارستان عمومی بستری شده و بعد از دوران نقاهت برای درمان های توانبخشی در بیمارستان توانبخشی رفیده بستری می شود.
کاردرمانی : درروز اول ارزیابی، بیمار از نظر حسی مشکل نداشت، ولی دامنه حرکتی با مشکل مواجه بود، درد در مفاصل مخصوصاٌ دست وجود داشت، از نظر ارزیابی شناختی نیز کامل بود، در حال حاضر روی تقویت تنه، اندام فوقانی و تحتانی، ایستادن، وزن اندازی و دامنه حرکتی اندام ها کار می شود و در حال حاضر بیمار با استفاده از واکر و حمایت راه می رود.
در حوزه مددکاری و روانشناسی بیمار با مشکل خاصی مواجه نبود.
در این جلسه دکتر هاشم شمشادی معاون آموزشی بیمارستان، پروین عصمتی سوپروایزر آموزشی، اعظم معینی سرپرستار بخش نورولوژی، افسانه مستقیم سوپروایزر بالینی، نازنین روستا مسئول مددکاری اجتماعی، آقای اثمری دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی، ساناز نظری کارشناس کاردرمانی حضور داشتند.
انتهای خبر
تهیه خبر : ف.شفیعی