به گزارش روابط عمومی بیمارستان توانبخشی رفیده
همکاران کمک پرستار و خدمات با مفاهیم احیای قلبی و ریوی پایه آشنا شدند
همکاران کمک پرستار و خدمات به منظور آشنایی با مفاهیم پایه "احیای قلبی و ریوی" (CPR) در کلاس آموزشی که با این عنوان برگزار شد، شرکت کردند.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان توانبخشی رفیده، تدریس این کلاس آموزشی توسط دکتر شمعانه محمدی سوپروایزر آموزشی و سمانه سبزعلیزاده سوپروایزر آموزش به بیمار بیمارستان انجام شد و شرکتکنندگان در آن با مفاهیم تئوری بحث آشنا شدند و سپس به صورت عملی بر روی مولاژ تمرین کردند.
CPR پایه یا احیای قلبی و ریوی پایه یکی از شرایط بحرانی علوم پزشکی است که نیازمند مداخله سریع تیم درمان است از آنجایی که زمان احیای قلبی و ریوی بسیار اهمیت دارد تا زمان طلایی 4-6 دقیقه برای احیای بیمار از دست نرود، توصیه شد است کلیه حرفههایی که مشغول خدمت رسانی به مردم هستند با احیای قلبی و ریوی پایه آشنا باشند.
در صورتی که افراد جامعه به خصوص پرسنل شاغل در بیمارستانها، آموزشهای مورد نیاز در مورد احیای قلبی ریوی پایه را دریافت کنند، میتوانند اقدامات اولیه و حیاتی را جهت حفظ پمپاژ خون و اکسیژن رسانی تا زمان رسیدن تیم پیشرفته و حرفهای احیا انجام دهند و شانس احیا و زنده ماندن بیمار را به طور قابل توجهی افزایش دهند.
کلاس آموزشی احیای قلبی و ریوی پایه در دو نوبت صبح و عصر دوشنبه 23 خرداد برای همکاران کمک پرستار و خدمات در تالار سخن بیمارستان توانبخشی رفیده برگزار شد و مشمولین از امتیاز آموزش ضمن خدمت برخوردار شدند.
انتهای پیام/
تهیه و تنظیم خبر: شاهی