به گزارش روابط عمومی بیمارستان توانبخشی رفیده
ارزیابی کلی بیمار در بخش استروک
ارزیابی کلی بیمار بستری در بخش استروک با حضور اعضاء تیم توانبخشی بیمار برگزارگردید.
گراند راند بیمار بستری در بخش استروک بیمارستان روز شنبه مورخ 98/9/30 با حضور اعضاء تیم توانبخشی برگزارگردید.
بیمار پ.خ 25 ساله که مورخ 98/2/6 به دنبال خوردن قرص های هورمونی دچار استروک در ناحیه پونز (ساقه مغز) می شود، بیمار کوادری پلژی می باشد و بیشتر سمت چپ درگیر است. FIM بیمار در بدو ورود 33 بود و سه هفته بعد به 54 رسید.
کاردرمانی : روی تعادل نشستن کار می شود، استقلال جهت غذا خوردن با حمایت مادر شروع شده است، حرکات ظریف دست بهتر شده، کنترل چهار دست و پا و لگن نیز نسبت به قبل بهتر شده است.
گفتاردرمانی : به علت ضایعه وسیع در جلسه اول روی تلفظ صوتی بیمارکارشد، تنفس درگیر بود و از اشاره استفاده می کرد، در حال حاضر روی آواسازی و جملات 5 سیلابی کار می شود.
مددکاری : از طرف خانواده از حمایت خوبی برخوردار است و نیاز به " خانواده درمانی" دارد.
روانشناسی : بیمار خلق نرمال دارد، علائم افسردگی ندارد، ارتباط خوبی برقرارمیکند، علائم روانشناختی ندارد.
در این جلسه دکتر هشم شمشادی معاون آموزشی بیمارستان، دکتر محمد صیادنصیری رئیس بخش استروک و متخصص مغز و اعصاب، دکتر نازیلا اکبر فهمی رئیس بخش کاردرمانی، پروین عصمتی سوپروایزر آموزشی، فرناز فرومدی سرپرستار بخش استروک، مرضیه عمروانی کارشناس گفتاردرمانی، نازنین روستا مسئول مدارک پزشکی، دانشجویان دکترای سالمندی و دانشویان کارشناسی ارشد کاردرمانی حضور داشتند.

انتهای خبر / تهیه خبر و عکس : ف.شفیعی