• // - 08:45
  • - تعداد بازدید: 370
  • - تعداد بازدیدکننده: 71
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
به گزارش روابط عمومی بیمارستان توانبخشی رفیده

بخش ارتوز و پروتز مشکلات کف پای همکاران را ارزیابی و غربالگری کرد

بخش ارتوز و پروتز بیمارستان توانبخشی رفیده با استفاده از دستگاه اسکن استاتیک و داینامیک، مشکلات کف پای همکاران و خانواده‌های آنها را ارزیابی و غربالگری کرد.

  به گزارش روابط عمومی بیمارستان توانبخشی رفیده، در این طرح اسکن استاتیک و داینامیک مراجعین و همچنین ارزیابی اولیه مشکلات پا، زیر نظر دکتر فرهود سعید ارشادی عضو هیئت علمی گروه آموزشی ارتوز و پروتز دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی انجام گردید، درمان ارتوزی مناسب پیشنهاد شد و همچنین موارد مشکوک، به همکاران طب فیزیکی و توانبخشی ارجاع شد.


  با توجه به اهمیت تشخیص زود هنگام و در نتیجه درمان به موقع، ارزیابی‌های اسکلتی و عضلانی پا می‌تواند از هزینه‌های مادی و معنوی در آینده پیشگیری نماید. همچنین با توجه به کاهش فعالیت‌های فیزیکی در دوران قرنطینه، فقر حرکتی و احتمال بروز مشکلات عضلانی، این بخش قصد دارد نسبت به غربالگری مشکلات کف پا در مدارس و سایر نهادها نیز اقدام نماید.


انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: شاهی


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 22443
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: