• // - 16:58
  • - تعداد بازدید: 277
  • - تعداد بازدیدکننده: 113
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

جلسه‏ ترجمان دانش واحدتوسعه تحقیقات بالینی بیمارستان توانبخشی رفیده برگزار شد

به گزارش روابط عمومی؛ واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان توانبخشی رفیده در راستای برنامه‏ی انتشار نتایج پژوهش های انجام شده در مرکز، جلسه ی ترجمان دانش ویژه‏ی طرح دکتر مرتضی فرازی و همکاران (۱۴۰۲) با عنوان «بررسی اثربخشی عصب شناسی در بیماران سکته مغزی» را روز شنبه مورخ سوم تیر ماه با حضوردکتر محمدصیادنصیری «رییس»، اساتید، کارشناسان و دانشجویان در تالارسخن بیمارستان رفیده به اجراء رساند.



برطبق نتایج پژوهش دکتر فرازی و همکاران، با توجه به اختلالات شناختی بعد از سکته مغزی، لزوم انجام توانبخشی های شناختی برای این بیماران ضرورت دارد. فلذا در این پژوهش نقص های شناختی توجه، حافظه، کارکردهای اجرایی و مشکلات گفتاری بیماران سکته مغزی و شروع توانبخشی هرچه زودتر بعد از سکته مغزی نیز بررسی شد. همچنین نتایج نشان داد تا سه ماه بعد از سکته مغزی، بهترین زمان برای شروع توانبخشی بوده و با گذشت ۶ ماه از سکته مغزی و تاخیر در شروع توانبخشی، اثر آن نیز کم می شود.



شایان ذکر است مشارکت در جلسات ترجمان دانش بیمارستان توانبخشی رفیده همراه با دریافت گواهی معتبر صادره از معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی خواهد بود.



  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 26607
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: